Hitri kredit Banka Celje

hitri kredit Banka Celje je za vse, ki v prazničnem decembru potrebujejo dodaten denar za nakup daril in plačilo položnic, pripravila ugodno ponudbo za pridobitev hitrega kratkoročnega kredita. Banka celje ponuja hitri kredit za obdobje od 3 do 12 mesecev in obrestno mero 6,5%. Prednost hitrega kredita je v tem, da ga dobite hitreje in enostavneje od običajnega kredita. Najvišji znesek hitrega kredita je 10.000 €. Kako pa je z odplačevanjem hitrega kredita? Minimalni mesečni obrok je 20 €.

Primer izračuna: če si boste za obdobje 6 mesecev sposodili 1.000 €, boste za stroške odobritve plačali 30€, mesečna anuiteta pa bo znašala 169,84€. Vir: http://www.banka-celje.si

Do kredita lahko pridejo vsi komitenti Banke Celje, ki imajo 6 zaporednih mesečnih prejemkov (plača, pokojnina, invalidnina, nadomestilo za čas porodniškega dopusta, nadomestilo v obdobju brezposelnosti).

Hitri kredit je na voljo tudi zasebnikom, ki poleg prej omenjenih pogojev, poslujejo pri Banki Celje s s transakcijskim računom za opravljanje zasebne dejavnost.

Več informacij o pridobitvi hitrega kredita v Banki Celje boste dobili na spletni povezavi http://www.banka-celje.si/osebne-finance/krediti/hitri-kredit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *