Gotovinski kredit

gotovinski kreditVam je zmanjkalo gotovine in sredstev na vašem bančnem računu, vi pa si želite nekaj kupiti ali pa morate nujno plačati položnice? V BKS Bank imajo rešitev za vas. Obiščite eno izmed njihovih poslovalnic, ki se nahajajo v Ljubljani, Domžalah, Celju in Mariboru ter si pridobite gotovinski kredit. Postopek pridobitve kredita je hiter in enostaven. Redno zaposleni bodo morali predložiti naslednje dokumente: zadnje tri plačilne liste, potrdilo delodajalca, in    originale zadnjih šestih mesečnih izpiskov TRR.

Po odobritvi kredita vam bomo denar nakazali na vaš bančni račun in z njim boste lahko prosto razpolagali. BKS Bank ponuja ugodne obrestne mere in odplačilno dobo do 84 mesesev oziroma do 7 let. Dolžina odplačilne dobe je odvisna od višine odobrenega gotovinskega kredita. Sama višina kredita pa je odvisna od višine vaše neto plače ali pokojnine.

Več informacij boste našli na naslovu Gotovinski potrošniški kredit (http://www.bksbank.si/BKSWebp/BKS/bks_si/Fizicne_osebe/Kreditiranje/Potrosniski_krediti/Gotovinski_kredit/index.jsp)

2 Comments

 • 27/06/2015 - 10:55 | Permalink

  Pozdravljeni!

  Zanimam se za gotovinski kredit v vrednosti 6.000 evrov,na odplačilno dobo 5 let.
  istočasno me zanima plačevanje obrokov je to s položnicami ali preko trajnika ali direktrna obremenitev od osebnega dohodka.

  sporočite mi katere dokumente potrebujem

  Lepa hvala in lep pozdrav Zora

 • zdenka jelen
  10/04/2014 - 05:33 | Permalink

  spoštovani!sem upokojenka s 445 euri pokojnine,do konca junija moram vrniti 600 eur,ki jih nimam kje vzeti,je možno pri vas dobiti kredit za 6oo z odplačilno dobo,kar največ se da.hvala za vaš cenjeni odgovor

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *