Hitri krediti bank v Sloveniji

bankeMed številnimi krediti, ki ji ponujajo banke so tudi hitri krediti, ki so nekakšna hitra prva pomoč za manjše nakupe. Ena izmed izjemno pomembnih prednosti tega kredita je, da za odobritev ne potrebujete službe za nedoločen čas. Seveda pa za odobritev potrebujete najmanj  od 3 do 6-mesecev rednih prilivov na vašem računu.

Ponudbe najvišjega zneska za hitri kredit se od banke do banke razlikujejo in variirajo od 4.000 do 20.000 evrov. Vrednost hitrega kredita, ki ga vam bo odobrila banka je seveda vezana na vašo kreditno sposobnost. V določenih primerih se lahko upoštevajo tudi otroški dodatek, avtorski honorar, vračilo potnih stroškov in podobno.

Banke ponujajo številne kredite za komitente in nekomitente. Hitri kredit je za enkrat na voljo samo za komitente določenih bank predvsem zaradi tega, ker je kredit izjemno hitro dosegljiv brez veliko dokumentacije. Poleg tega tudi ne potrebujemo odobritve delodajalca. To pa je seveda možno, ker je omejen na manjše zneske. Ko so sredstva odobrena, so na vašem računu lahko že v eni uri. Vsekakor se vam splača ponudbe bank natančno preveriti ter izbrati najugodnejšo. Pri teh odločitvah je potrebno vzeti v obzir še torej vse ostalo, kar koristimo pri določeni banki.

5 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *